Datos personales

Mi foto
ASSOCIACIÒ D'ARTISTAS PLÀSTICS DE PREMIÀ DE MAR. FUNDADA EL ANY 2000 ACTUALMENT SOM UNS 40 SOCIS LA JUNTA FUNDADORS ANTONI BACHS JOAN GÒMEZ- ,MERCE ARBOLI JOSEP Mª FONT ADMINISTRACIÓ JOSEP MIQUEL PAUFILA Contacte 937525620 637007950 Paufila correo premiarts@yahoo.es

Archivo del blog

martes, 25 de enero de 2011

EL SEGURA I EL CÒMIC DE PREMIÀ


ROBERT SEGURA I MONGÉ
(BADALONA 1927 - PREMIÀ DE MAR 2008)

ROBERT SEGURA HA ESTAT UN DELS GRANS DIBUIXANTS DE L'ANONMENADA "ESCOLA BRUGUERA"QUE HA MARCAT UN ABANS I UN DESPRÉS EN LA HISTORIETA DEL NOSTRE PAIS.
FOU TAMÉ EL CREADOR DE PERSONATGES TAN CONEGUTS COM "RIGOBERTO PICAPORTE SOLTERÓN DE MUCHO PORTE","PEPE BARRENA", " LA PANDA""LILY" "PILUCA NIÑA MODERNA" "LOS SEÑORES DE ALCORCÓN Y EL HOLGAZAN DE PEPÓN", ENTRE D'ALTRES.
SEGURA VA NÉIXER A BADALONA EL 1927, PERÓ VIVIA A PREMIÀ DE MAR DES DE FEIA MOLTS ANYS. A MES DE DIBUIXAR CÒMICS A EN ROBERT LI AGRADAVA PINTAR, SOBRETOT A L'AQUAREL.LA ART QUE ACOSTUMAVA A PRACTICAR ELS DIUMENGES AL MATÍ AMB UNA COLLA D'AMICS

AVUI AMB AQUEST TREBALL, L'AJUNTAMENT (REGIDURIA DE CULTURA) CONJUNTAMENT AMB L'ASSOCIACIÓ D'ARTISTAS PLASTICS DE PREMIÀ DE MAR I LA COLABORACIÓ DELS COMPANYS DE L'AEC REBEM HOMENATGE A UN TREBALLADOR DE LA BRUGUERA EN ROBERT SEGURA I AMB ELL TAMBÉ ELS DIBIUXANTS DE CÒMIC DE PREMIÀ QUE DES DE LES PRIMERÍES DEL SEGLE XX FINS ARA HEM POGUT REFERENCIAR I QUE DURANT AQUESTS ANYS I ENCARE AVUI I DINS D'AQUESTA DISCIPLINA ENS HA GAUDIR DE MOLT BONS MOMENTS.

DONEM LES GRACIES A TOTES LES PERSONES QUE D'UNA MANERA O ALTRA HAN FET POSIBLE EL NOSTRE TREBALL
GENER 2011

ORGANITCACIÓ:
REGIDORIA DE CULTURA DE L'AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
ASSOCIACIÓ D'ARTISTES PLÀSTICS DE PREMIÀ DE MAR

AMB LA COL-LABORACIÓ DE
MUSEU DE L'ESTAMPACIÓ DE PREMIÀ DE MAR

COMISARIS DE L'EXPOSICIÓ: JOAN GOMEZ VINARDELL, ESTHER DE PRADES MARÍA

MUNTAGE: LLUIS LORENZO, CARME OMELLA, SONIA MARCO, ESTHER DE PRADES, JOAN GOMEZ , JOSEP Mª FONT , ROBERT AGUILAR

DISSENY CATÀLEG I DIGITALITZACIÓ ESTHER DE PRADES LLUIS LORENZO

DOCUMENTACIÓ I TEXTE RAMON COLL, JOAN GOMEZ

CORRECCIÓ FRANCESC LÒPEZ I LÒPEZ

DEL 23 DE GENER AL 27 DE FEBRER DE 2011

No hay comentarios: